Sürekli İşçi Alım İlanı Noter Kurası Sonuçları ve Belge Teslim Süreci

Üniversitemize 10 Temizlik Görevlisi, 11 Güvenlik Görevlisi, 1 Temizlik Görevlisi (Engelli) ve 2 Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü veya Terör Mağduru) olmak üzere toplam 24 sürekli işçi alımına ilişkin  21 Kasım 2019 günü gerçekleştirilen noter kurası sonrasında asıl ve yedek olarak belirlenen adaylara ilişkin listeler aşağıda yer almaktadır.

Temizlik Görevlisi (Genel) alımı asıl ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.
Güvenlik Görevlisi alımı asıl ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ
Temizlik Görevlisi (Engelli) alımı asıl ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ
Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü veya Terör Mağduru) alımı asıl ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Kura sonucunda asıl aday olarak sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların aşağıdaki istenilen belgeleri 26 Kasım 2019 Salı günü 12.30’a kadar Personel Daire Başkanlığı (İdari Tayin Şube Müdürlüğüne) şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Sözlü sınava girecek adayların sınav günü ve yeri Üniversitemiz web sayfasından 22 Kasım 2019 günü saat 17.30’a kadar ilan edilecektir.

Adaylara ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

Duyurulur.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ (GENEL) ALIMINDA ASIL ADAY OLARAK BELİRLENENLERDEN İSTENEN BELGELER


GÜVENLİK GÖREVLİSİ (GENEL) ALIMINDA ASIL ADAY OLARAK BELİRLENENLERDEN İSTENEN BELGELER


TEMİZLİK GÖREVLİSİ (ENGELLİ) ALIMINDA ASIL ADAY OLARAK BELİRLENENLERDEN İSTENEN BELGELER


TEMİZLİK GÖREVLİSİ (ESKİ HÜKÜMLÜ VEYA TERÖR MAĞDURU) ALIMINDA ASIL ADAY OLARAK BELİRLENEN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

2023-2024 Akademik Yılı Bilim, Kültür, Sanat Ve Spor Şenliği (Barü Fest) İle Mezuniyet Töreni Hizmet Alımı İhalesi Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği ortak açıklaması Başsağlığı Bartın Üniversitesi Malzeme Dahil Yemek Yapımı, Taşınması, Servis ve Servis Sonrası Temizlik Hizmeti Alımı İşi İlanı 2024 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR 2024) için başvurular başladı BÜNSEM Satranç Eğitimi (Orta Seviye) Başvuruları Başlamıştır. 2024 - 2025 Akademik Yılı İçin Uluslararası Öğrenci 2.Alım Çağrısı BÜNSEM MMPI ve TAT Uygulama Eğitimi Başvuruları Başlamıştır. 2024-2 Sayılı Konut Tahsis Komisyonu Kararı Yayımlanmıştır