Sosyal Bilimleri Enstitüsü 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Giriş Sınavı Sonuçları

DOKTORA PROGRAMLARI
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı



TEZLİ  YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI
İşletme Anabilim Dalı



İktisat Anabilim Dalı



Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı



Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı


Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı




UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI
Girişimcilik Anabilim Dalı



İşletme Anabilim Dalı


Yönetim Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı


KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER
1-Tezli ya da Tezsiz Yüksek Lisans Programına kayıt için Lisans mezuniyet, Doktora programlarına kayıt için Tezli Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesi veya bu belgenin Enstitüce onaylı örneği.
(Yabancı ülkelerdeki yükseköğretim kurumlarından mezun olan TC Uyruklular için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından alınacak denklik belgesi)
2- Yüksek Lisansa başvuranlar için Lisans, Doktoraya başvuranlar için Tezli Yüksek Lisans Not Durum Belgesi (Transkript) aslı veya Enstitüce onaylı örneği.
3-2 adet vesikalık fotoğraf (4,5x6 cm., son altı ay içinde çekilmiş)
4-(ALES) sonuç belgesi.(Tezsiz yüksek lisans için gerek yoktur, ALES) son 3 yıl içerisinde alınan puanlar geçerlidir.)
5-Erkek öğrenci adayların askerlik durum belgesinin aslı (son üç ayda alınmış olacak.)
6-Doktora için yabancı dil sınav (KPDS, ÜDS,YÖKDİL veya YDS) sonuç belgesi (Tezli yüksek lisansta dil puanı düşük olsa bile %10’u dikkate alınır.)
(Kesin Kayıt evraklarının asılları ile beraber fotokopilerinin de getirilmesi gerekmektedir.)


7- Yabancı uyruklu öğrenci adayları; yurt dışında mezun oldukları yüksek öğretim kurumunun,  Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından tanındığına dair "Tanınma Belgesi" ni kayıt esnasında Enstitümüz Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.



-Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, 17-24 Temmuz 2017 tarihleri arasında şahsen, eksiksiz belgeleriyle kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
(Yedek listeden yerleşecek olan adayların kesin kayıt tarihi: 25-26 Temmuz 2017)
-Uzaktan Öğretim programlarına yerleşen öğrencilerin kesin kayıt öncesinde dönemlik eğitim ücret bedelini TC kimlik numaraları ile Halkbankası veya Ziraat Bankası ATM lerinden yatırmış olmaları gerekmektedir.
Daha fazla bilgi edinmek için Enstitü Sekreterliğine başvurulabilir. Bartın Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tel: [(0 378) 223 54 30-36-37]


2023-2024 Akademik Yılı Bilim, Kültür, Sanat Ve Spor Şenliği (Barü Fest) İle Mezuniyet Töreni Hizmet Alımı İhalesi Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği ortak açıklaması Başsağlığı Bartın Üniversitesi Malzeme Dahil Yemek Yapımı, Taşınması, Servis ve Servis Sonrası Temizlik Hizmeti Alımı İşi İlanı 2024 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR 2024) için başvurular başladı BÜNSEM Satranç Eğitimi (Orta Seviye) Başvuruları Başlamıştır. 2024 - 2025 Akademik Yılı İçin Uluslararası Öğrenci 2.Alım Çağrısı BÜNSEM MMPI ve TAT Uygulama Eğitimi Başvuruları Başlamıştır. 2024-2 Sayılı Konut Tahsis Komisyonu Kararı Yayımlanmıştır