Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı Başvuruları Başladı!

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı kapsamında Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuna sahip, Türkiye’nin yerli ve milli teknolojisini geliştirmesine katkı sağlamak konusunda istekli ortaokul, lise, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs desteği verilmektedir.

“Eğitim Destek Burs Programı”, “Yükselen Yıldız Burs Programı”, “Eğitmen Mentor Burs Programı” ve “Sen Geleceksin Burs Programı” hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi: 25 Eylül 2024

Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları Öğretim Üyesi Alım İlanı (2024-2) UZEM 2024-2025 Güz Dönemi Bilgilendirme Toplantısı Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı Başvuruları Başladı! 2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Önlisans, Lisans ve Lisansüstü Ders Kayıt Kılavuzu Başsağlığı Akademisyenlerimize Yönelik Eğiticilerin Eğitimi Programı E-Kampüs Sistemi Hakkında 2024-2025 Akademik Yılı Mezun Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kontenjan, Başvuru ve Kayıt Duyurusu Başsağlığı