Marie Curie Bursları (Individual Fellowships) Bireysel Araştırma Bursları 2017 Yılı Çağrısı Açıldı

Avrupa Birliği Horizon 2020 hibe programı kapsamında Türkiye'deki araştırmacıların tek başına başvurabileceği Marie Curie bursları 2017 yılı çağrıları açıldı. Son başvuru tarihi 14.Eylül.2017. Araştırmacıların uluslararası ve sektörler arası araştırma yapmak üzere dolaşımına destek veren Bireysel Araştırma Bursuna başvurular başladı. Tüm araştırma alanlarından proje önerileri destekleniyor ve ülkelerarası dolaşıma olanak sağlıyor. Bireysel araştırma bursuna başvuru yapmak isteyenler gitmek istedikleri ülkeden bir kurum belirlemeli, bir araştırma projesi hazırlamalı ve projeyi çağrı kapanış tarihine kadar AB'ye sunmalıdır.

Araştırmasının bir bölümünü (12-24 ay arası) yurtdışında (Avrupa’da ya da Avrupa dışında) geçirmek isteyen veya yurtdışından Türkiye’ye yeni gelmiş/gelmeyi düşünen araştırmacılar için hazırlanan ve 2-gün süren Marie Curie Proje Yazma-Sunma Eğitimi'ne katılın.

Marie Skłodowska-Curie Araştırma (MSCA) Programları ve Bursları nitelik ve nicelik olarak araştırma ve teknoloji alanındaki insan potansiyelini güçlendirmeyi, kariyer gelişimini desteklemeyi, uluslararası ve sektörler arası araştırmacı dolaşımını teşvik etmeyi ve böylece Avrupa’yı ve Türkiye’yi araştırmacılar için bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.


2023-2024 Akademik Yılı Bilim, Kültür, Sanat Ve Spor Şenliği (Barü Fest) İle Mezuniyet Töreni Hizmet Alımı İhalesi Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği ortak açıklaması Başsağlığı Bartın Üniversitesi Malzeme Dahil Yemek Yapımı, Taşınması, Servis ve Servis Sonrası Temizlik Hizmeti Alımı İşi İlanı 2024 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR 2024) için başvurular başladı BÜNSEM Satranç Eğitimi (Orta Seviye) Başvuruları Başlamıştır. 2024 - 2025 Akademik Yılı İçin Uluslararası Öğrenci 2.Alım Çağrısı BÜNSEM MMPI ve TAT Uygulama Eğitimi Başvuruları Başlamıştır. 2024-2 Sayılı Konut Tahsis Komisyonu Kararı Yayımlanmıştır