Kültür ve Medeniyetimizde Mevlana Anlatildi

Üniversitemiz tarafindan “Kültür ve Medeniyetimizde Mevlana” konulu bir panel düzenlendi. Etkinlikte konusan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Mevlana’nin Türk kültüründeki önemine vurgu yaparak “Etkinligimizde konusmaci olarak katilan hocalarimiz 20 yillik Mevlana ile ilgili birikimlerini anlattilar. Ögrencilerimiz bugünkü panelimizde de diger etkinliklerimizde de çok degerli bilgilerden istifade ediyorlar. Neredeyse hiç bos kalmayan konferans salonumuzda ögrencilerimiz kendilerini gelistirme ve hayata yeni bir pencereden bakma firsati yakaliyorlar.” dedi.

Panelde, Kirikkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Karaismailoglu “Mevlana’nin Hayati, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih, Cografya Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Hicabi Kirlangiç “Mevlana’nin Edebi Kisiligi ve Siiri”, Eserleri ve Yolu” ve Kirikkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yakup Safak “Mevlana’nin Düsünce Dünyasi” adli konusmalarini yapti.

Etkinlik, karsilikli soru cevaplarin ardindan son buldu.

2023-2024 Akademik Yılı Bilim, Kültür, Sanat Ve Spor Şenliği (Barü Fest) İle Mezuniyet Töreni Hizmet Alımı İhalesi Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği ortak açıklaması Başsağlığı Bartın Üniversitesi Malzeme Dahil Yemek Yapımı, Taşınması, Servis ve Servis Sonrası Temizlik Hizmeti Alımı İşi İlanı 2024 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR 2024) için başvurular başladı BÜNSEM Satranç Eğitimi (Orta Seviye) Başvuruları Başlamıştır. 2024 - 2025 Akademik Yılı İçin Uluslararası Öğrenci 2.Alım Çağrısı BÜNSEM MMPI ve TAT Uygulama Eğitimi Başvuruları Başlamıştır. 2024-2 Sayılı Konut Tahsis Komisyonu Kararı Yayımlanmıştır