KPSS 2013-2 Sonuçlarina Göre Üniversitemize Yerlestirilen Adaylarin Dikkatine

KPSS 2013-2 SONUÇLARINA GÖRE ÜNIVERSITEMIZE YERLESTIRILEN ADAYLARIN ATAMALARINI YAPMAK ÜZERE ADAYLARDAN ISTENEN BELGELER:

1- Idari Personel Bilgi Formu ( tiklayiniz )

2- Güvenlik Sorusturmasi ve Arsiv Arastirmasi Formu ( tiklayiniz )

3- KPSS yerlestirme sonuç çiktisi

4- Ögrenim durumunu gösterir belgesinin (Diploma) asli veya Resmi Kurumlardan onayli fotokopisi

5- Nüfus Cüzdani Fotokopisi

6- Daha önce kamu kurumlarinda çalismis iseniz çalistiginiza dair hizmet belgesi

7- Askerlik terhis/tecil belgesi

8- Son 6(alti) ayda çekilmis 12 adet  fotograf (vesikalik)

9- Elektrik Mühendisi için transkript

10- Soförler için istenen sürücü belgesinin asli ve fotokopisi

11- Kaloriferci için aranan nitelik kodlarindaki belgelerin asli ve fotokopisi

12- Avukat için avukatlik ruhsatinin asli ve fotokopisi

Evraklarin Personel Daire Baskanligina 13.12.2013 tarihi Cuma günü mesai bitimine kadar sahsen teslim edilmesi gerekmektedir. Posta ile gelen evraklar kabul edilmeyecektir.

Ilanen duyurulur.

Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği ortak açıklaması Başsağlığı Bartın Üniversitesi Malzeme Dahil Yemek Yapımı, Taşınması, Servis ve Servis Sonrası Temizlik Hizmeti Alımı İşi İlanı 2024 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR 2024) için başvurular başladı BÜNSEM Satranç Eğitimi (Orta Seviye) Başvuruları Başlamıştır. 2024 - 2025 Akademik Yılı İçin Uluslararası Öğrenci 2.Alım Çağrısı BÜNSEM MMPI ve TAT Uygulama Eğitimi Başvuruları Başlamıştır. 2024-2 Sayılı Konut Tahsis Komisyonu Kararı Yayımlanmıştır Sözleşmeli Personel Alım İlanı Nihai Değerlendirme Sonuçları (2024-04)