Kentsel Tasarim Paneli Gerçeklestirildi

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü tarafindan “Kent Mekâninda Kamusal Alanlar ve Kent Tasarim” konulu bir panel düzenlendi.

Üniversitemiz Orman Fakültesinde gerçeklestirilen panelin oturum baskanligini Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Selma Çelikyay yapti. Çelikyay, Türkiye’de mekânsal zenginliklerin korunmasi için bazi çalismalar yapilmasi gerektigini vurgulayarak, “Kent Imaji Ögelerinin Kamusal Alanlari Tariflemedeki Rolü” konulu konusmasini yapti.

Panelde, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlik Fakültesi Sehir ve Bölge Planlama Bölümü Ögretim Üyesi Doç. Dr. Pelin Gökgür “Kamusal Alanin Degisimi ve Dönüsümünü Etkileyen Faktörler”, Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarim Fakültesi Mimarlik Bölümü Ögretim Üyesi Doç. Dr. Suat Çabuk “Cumhuriyet Dönemi Karabük Kentinin Biçimlenisi ve Kamu Mekanlari”, Çevre ve Sehircilik Bakanligi Mekânsal Planlama Genel Müdürlügü Kentsel Tasarim Dairesi Baskanligindan Dr. Nazim Öner “Kentsel Tasarim Rehberlerinin Hazirlanma Yöntemleri” adli sunumlarini yapti.

Üniversitemizin akademik ve idari personeli ile ögrencilerin katildigi etkinlik, panelistlerin sorulari cevaplandirmasinin ardindan son buldu.

2023-2024 Akademik Yılı Bilim, Kültür, Sanat Ve Spor Şenliği (Barü Fest) İle Mezuniyet Töreni Hizmet Alımı İhalesi Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği ortak açıklaması Başsağlığı Bartın Üniversitesi Malzeme Dahil Yemek Yapımı, Taşınması, Servis ve Servis Sonrası Temizlik Hizmeti Alımı İşi İlanı 2024 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR 2024) için başvurular başladı BÜNSEM Satranç Eğitimi (Orta Seviye) Başvuruları Başlamıştır. 2024 - 2025 Akademik Yılı İçin Uluslararası Öğrenci 2.Alım Çağrısı BÜNSEM MMPI ve TAT Uygulama Eğitimi Başvuruları Başlamıştır. 2024-2 Sayılı Konut Tahsis Komisyonu Kararı Yayımlanmıştır