Ilk Defa Bartin Üniversitesinde Uygulandi

Bartin Üniversitesi Orman Fakültesinde gerçeklestirilen egitimlerde ögrencilere ilk kez bilgisayar destekli orman yolu projelendirme egitimleri verildi.

Bartin Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisligi Bölümü, doga turizmcilerini rahatlatacak bir projeye imza atti. Karayollari Genel Müdürlügünün, projelerinde son yillarda kullanmaya basladigi Netcad/Netpro programiyla Orman Mühendisligi Bölümü tarafindan orman yollarinin çizimine baslandi. Orman yollari için ilk defa gerçeklestirilen bilgisayar destekli projelendirme, Bartin Üniversitesi Bilimsel Arastirma Projeleri Koordinatörlügü bünyesinde Doç. Dr. Kenan Melemez tarafindan yürütülen “Orman Yolu Ins aat inin Bilgisayar Destekli Tasarim Programi ile Projelendirilmesi” adli çalisma kapsaminda gelistirildi. Proje, karayollari için hazirlanan Netcad/Netpro yaziliminin orman yollari için uygulanabilir oldugu sonucuna ulasilmasinin ardindan uygulandi.

Ögrenciler Için Büyük Firsat

Ilk defa Bartin Üniversitesi bünyesinde gerçeklestirilen projeden Orman Mühendisligi Bölümü ögrencileri de yararlani yor. Netcad firmas i tarafindan uygulama ilkelerinin belirlenmesiyle ilk olarak 21 ög renci program i kullanmaya basladi. Bilgisayar teknolojisinin hizla ilerledigi günümüzde verilen egitimler, Orman Mühendisligi Bölümü ögrencilerine mezuniyet sonrasi büyük firsatlar sunacak.

Proje egitimlerinin, Orman Genel Müdürlügü ve diger üniversitelerde de verilmesi planlaniyor

2023-2024 Akademik Yılı Bilim, Kültür, Sanat Ve Spor Şenliği (Barü Fest) İle Mezuniyet Töreni Hizmet Alımı İhalesi Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği ortak açıklaması Başsağlığı Bartın Üniversitesi Malzeme Dahil Yemek Yapımı, Taşınması, Servis ve Servis Sonrası Temizlik Hizmeti Alımı İşi İlanı 2024 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR 2024) için başvurular başladı BÜNSEM Satranç Eğitimi (Orta Seviye) Başvuruları Başlamıştır. 2024 - 2025 Akademik Yılı İçin Uluslararası Öğrenci 2.Alım Çağrısı BÜNSEM MMPI ve TAT Uygulama Eğitimi Başvuruları Başlamıştır. 2024-2 Sayılı Konut Tahsis Komisyonu Kararı Yayımlanmıştır