Ek Kontenjanla Üniversitemize Kayit Yaptiran Ögrencilerimizin Dikkatine

Ek Kontenjan hakkindan yararlanarak üniversitemize yerlesen ögrencilerimiz için 2013-2014 egitim ögretim yili Yabanci Dil I ve Yabanci Dil II dersleri Muafiyet Sinavi 21 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da Yabanci Diller Bölümü siniflarinda yapilacaktir.

· Sinav 80 çoktan seçmeli sorudan olusmakta ve iki saat sürmektedir. Sinavin birinci bölümünde Yabanci Dil I, ikinci bölümünde Yabanci Dil II derslerine ait sorular bulunmaktadir.

· Bu sinava birinci sinifin her iki döneminde okutulan Yabanci Dil I ve Yabanci Dil II derslerini almak istemeyen birinci sinif ögrencileri girebilirler.

· Ögrenciler için bu sinava girmek zorunlu degildir.

· Sinava girmek istemeyen ögrenciler birinci sinifin her iki döneminde bu dersleri alacak ve sinavlarina gireceklerdir.

· Sinav yil sonunda ulasilacak seviyeyi esas aldigi için seviyesi genellikle ögrencilerimizin beklediginden yüksek olmaktadir. Bu nedenle, belirli bir Ingilizce birikimi (pre-intermediate: alt orta) olmayan ögrencilerimizin bu sinava girmesi tavsiye edilmemektedir. Ancak tercih yine de ögrencilerimizindir.

· Sinavda bagil degerlendirme yapilacaktir. Bu sinavdan alinan puanlar dönem sonu ortalamasi olarak not hanenize girilecektir.

· Sinava girmek isteyen ögrenciler 21 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da Bartin Üniversitesi Merkez Kampüste bulunan Egitim / Edebiyat Fakültesi binasinin 3. katindaki 313 ve 314 nolu siniflarda hazir bulunacaklardir.

Bartin Üniversitesi

Yabanci Diller Bölüm Baskanligi

2024-3 Sayılı Konut Tahsis Komisyonu Kararı Yayımlanmıştır. 2023-2024 Akademik Yılı Bilim, Kültür, Sanat Ve Spor Şenliği (Barü Fest) İle Mezuniyet Töreni Hizmet Alımı İhalesi Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği ortak açıklaması Başsağlığı Bartın Üniversitesi Malzeme Dahil Yemek Yapımı, Taşınması, Servis ve Servis Sonrası Temizlik Hizmeti Alımı İşi İlanı 2024 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR 2024) için başvurular başladı BÜNSEM Satranç Eğitimi (Orta Seviye) Başvuruları Başlamıştır. 2024 - 2025 Akademik Yılı İçin Uluslararası Öğrenci 2.Alım Çağrısı BÜNSEM MMPI ve TAT Uygulama Eğitimi Başvuruları Başlamıştır.