Çevre ve Ham Maddeler Alanı 2019 Çağrısı Başvuruya Açıldı!

Ufuk2020 İklim Değişikliği, Çevre, Kaynak Verimliliği ve Ham Maddeler Alanı 2019 Çağrısı 14 Kasım 2018 tarihi itibariyle proje başvurusuna açıldı.

Çevre Alanı 2019 Çağrısı'nda proje başvurusu yapılabilecek iki alt çağrı bulunuyor. Bu alt çağrılar aşağıda sıralanmakta:

Öncelikli Ana Konular:

Bahsi geçen konular özelinde toplamda 5 konu başlığı (10 alt konu başlığı)  bulunmakta olup bu konu başlıklarının toplam bütçesi 116 Milyon Avro.

Öncelikli Ana Konular:

Bahsi geçen konular özelinde toplamda 12 konu başlığı (19 alt konu başlığı)  içermekte olup bu konu başlıklarının toplam bütçesi 256.1 Milyon Avro.

Konu başlıklarının detaylarına Katılımcı Portalı’ndan ve Çevre alanına ait Çalışma Programı’ndan ulaşabilirsiniz. Her iki çağrı kapsamında proje başvurusu yapmak için son tarih 19 Şubat 2019.

Notlar:

Yukarıda belirtilen iki alt çağrıya ek olarak, KOBİ Aracı ve İnovasyona Hızlı Erişim yatay alanlarında da Çevre alanı özelinde projeler sunabilirsiniz.

Ufuk2020 Türkiye Resmi Sayfası’na, Ulusal İrtibat Noktaları’nın iletişim bilgilerine ve TÜBİTAK Destek ve Ödül Programları’na buradan ulaşabilirsiniz.

2023-2024 Akademik Yılı Bilim, Kültür, Sanat Ve Spor Şenliği (Barü Fest) İle Mezuniyet Töreni Hizmet Alımı İhalesi Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği ortak açıklaması Başsağlığı Bartın Üniversitesi Malzeme Dahil Yemek Yapımı, Taşınması, Servis ve Servis Sonrası Temizlik Hizmeti Alımı İşi İlanı 2024 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR 2024) için başvurular başladı BÜNSEM Satranç Eğitimi (Orta Seviye) Başvuruları Başlamıştır. 2024 - 2025 Akademik Yılı İçin Uluslararası Öğrenci 2.Alım Çağrısı BÜNSEM MMPI ve TAT Uygulama Eğitimi Başvuruları Başlamıştır. 2024-2 Sayılı Konut Tahsis Komisyonu Kararı Yayımlanmıştır