Başsağlığı

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında görevli Şube Müdürü Türkay Çimen’in kayınvalidesinin vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ile yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Bartın Üniversitesi Rektörlüğü
Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği ortak açıklaması Başsağlığı Bartın Üniversitesi Malzeme Dahil Yemek Yapımı, Taşınması, Servis ve Servis Sonrası Temizlik Hizmeti Alımı İşi İlanı 2024 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR 2024) için başvurular başladı BÜNSEM Satranç Eğitimi (Orta Seviye) Başvuruları Başlamıştır. 2024 - 2025 Akademik Yılı İçin Uluslararası Öğrenci 2.Alım Çağrısı BÜNSEM MMPI ve TAT Uygulama Eğitimi Başvuruları Başlamıştır. 2024-2 Sayılı Konut Tahsis Komisyonu Kararı Yayımlanmıştır Sözleşmeli Personel Alım İlanı Nihai Değerlendirme Sonuçları (2024-04)