2013-2014 Egitim Ögretim Yili Erasmus Personel Ders Verme Hareketliligi Basvuru Duyurusu

im ve Gençlik Programlari Merkezi Baskanligi Hayatboyu Ögrenme Programi Erasmus Uygulama El Kitabi’na göre Erasmus Personel Ders Verme Hareketliligi ile ilgili kosullar asagidaki gibidir:

Ders verme hareketliliginin hedefleri:

Basvuru Kosullari:

Seçimler sirasinda Merkez tarafindan belirlenen ulusal önceliklerin göz önüne alinmasi gerekmektedir. 2013/2014 akademik yilinda ders verme hareketliligi faaliyeti kapsaminda:

Erasmus Personel Ders Verme Hareketliliginin 15.05.2014 ile 01.07.2014 tarihleri arasinda gerçeklestirilmis olmasi gerekmektedir.

2013-2014 Ögretim Yili Erasmus programi kapsaminda yurt disinda ders vermek isteyen üniversitemiz akademik personelinin asagidaki linkte yer alan basvuru formunu doldurarak, en geç 2 Mayis 2014 tarihine kadar Bartin Üniversitesi Uluslararasi Iliskiler Erasmus ve Farabi Koordinatörlügüne elden veya posta yolu ile göndermesi gerekmektedir. Basvuru sonuçlari 14 Mayis 2014 tarihinde Üniversitemiz web sayfasinda ilan edilecek, seçilen akademik personelin kendisine e-posta ile bagli oldugu birime ise resmi yazi ile bildirilecektir.

Seyahat gideri ödemeleri ile ilgili önemli noktalar

Personel Ders Verme faaliyeti için önemli belgeler

Merkez gerekli gördügü takdirde hareketlilige iliskin asagida belirtilen belgeleri yüksekögretim kurumundan talep edebilir.

*Ayrica Ögretim Üyelerimiz Basvurduklari Üniversiteler ile sahsen irtibata geçecek, basvuru evraklarinda bulunan teaching assegment belgesini karsi tarafa onaylatip, Ziraat Bankasi Bartin Subesinden hesap açtirip, Basvuru evraklarinda bulunan Personel Ders Verme Hareketliligi Sözlesmesini eksiksiz doldurarak Erasmus Ofisimize teslim etmeleri gerekmektedir.

PERSONEL HAREKETLILIGINE ILISKIN GÜNDELIK HIBELER

ÜLKE GRUPLARI HAREKETLILIKTE GIDILEN ÜLKELER GÜNLÜK
HIBE
MIKTARLARI
(€)
GRUP A DANIMARKA,IRLANDA,HOLLANDA,ISVEÇ,BIRLESIK KRALLIK 144
GRUP B AVUSTURYA, BELÇIKA, BULGARISTAN, KIBRIS RUM KESIMI,
ÇEK CUMHURIYETI, MACARISTAN, FINLANDIYA, FRANSA, YUNANISTAN,
IZLANDA, ITALYA, LIHTENSTAYN, LÜKSEMBURG, NORVEÇ,
POLONYA, ROMANYA, ISVIÇRE, TÜRKIYE
126
GRUP C MAKEDONYA,ALMANYA,LETONYA,MALTA,PORTEKIZ,SLOVAK CUMHURIYETI,ISPANYA 108
GRUP D HIRVATISTAN,ESTONYA,LITVANYA,SLOVENYA 90

Ikili antlasmalarin bulundugu üniversiteleri görmek için tiklayiniz.

Erasmus+ Ders Verme Hareketliligi Basvuru Formu için tiklayiniz.

Personel Ders Verme Hareketliligi Nihai Rapor Formu için tiklayiniz.

Erasmus Ders Verme Hareketliligi Sözlesme Modeli için tiklayiniz.

Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınav İlanı 2024-3 Sayılı Konut Tahsis Komisyonu Kararı Yayımlanmıştır. 2023-2024 Akademik Yılı Bilim, Kültür, Sanat Ve Spor Şenliği (Barü Fest) İle Mezuniyet Töreni Hizmet Alımı İhalesi Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği ortak açıklaması Başsağlığı Bartın Üniversitesi Malzeme Dahil Yemek Yapımı, Taşınması, Servis ve Servis Sonrası Temizlik Hizmeti Alımı İşi İlanı 2024 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR 2024) için başvurular başladı BÜNSEM Satranç Eğitimi (Orta Seviye) Başvuruları Başlamıştır. 2024 - 2025 Akademik Yılı İçin Uluslararası Öğrenci 2.Alım Çağrısı